Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie
  • ODDZIAŁ GŁÓWNY
    F.H.U. INTRO
    ul. Modrzejowska 48
    42-500 Będzin
    6252233965
    tel: 506336235
    sklep@emix24.pl


    ODDZIAŁ RYBNIK
    ul. Budowlanych 57
    44-217 Rybnik
    tel: 501 804 250
    doremix-2017@wp.pl
    NIP: 6252233965
  • E-mail:sklep@emix24.pl
  • Telefon506 336 235
  • Godziny działania sklepuPoniedziałek - Piątek
    9.00 - 17.00
    Sobota
    9.00-13.00
  • PayU

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 104
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania recenzji: 22-04-2022
Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami "Kajko i Kokosz" Po prostu SUPER POZYTYWNIE!!! Świetny kontakt. Towar dokładnie i solidnie zapakowany. Wysyłka expresowa. Wszystko co NAJ zarówno co do towaru jak i obsługi. Zdecydowanie POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 01-12-2021
Bardzo miła obsługa.Polecam z czystym sumieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Olcia
  • Data napisania recenzji: 16-11-2021
Super sklep mega wybór obsługa rewelacja :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marzena
  • Data napisania recenzji: 16-09-2021
Rewelacyjny Sklep Rewelacyjna Obsluga.Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andzia
  • Data napisania recenzji: 24-05-2021
Przemiła pani, która posiada ogromną wiedzę o towarze, który sprzedaje. Szczegółowo sprecyzowała wszystkie szczegóły i nawet pomogła się zapakować z dużym samochodzikiem na akumulator. Polecam z całego serca. Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: monika
  • Data napisania recenzji: 04-05-2021
Witam serdecznie i pozdrawiam przemiłą panią z tego sklepu. Obsługa przemiła profesjonala szybką wysyłka aż chce się kupować. Towar pierwsza klasa. (siatka do trampoliny super materiał co ważne rękawy z dobrego tworzywa) Miłego dnia pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: jozin
  • Data napisania recenzji: 31-03-2021
duzo sklepow odwiedzilem z zamiarem kupna synowi samochodziku na akmulator i tu mnie Rybnik zaskoczyl-pani siedzaca za biurkiem myslalem ze jest po studiach o profilu zabawek?opowiedziala mi od A do Z o tym samochodziku gdzie w innych sklepach nie bylo mowy ble ble byle bym kupil no i do ceny to bez problemu nawet w portfelu mi zostalo a syn cieszy sie szalenie-polecam kazdemu rybnik mila i precyzyjna obsluga a wlascicielowi sklepu zycze ze ma taka obsluge premia sie pani nalezy-pozd jozin
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: leszek
  • Data napisania recenzji: 03-06-2020
Polecam szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kasia
  • Data napisania recenzji: 23-03-2020
Szybka wysyłka, bardzo miła i szybka obsługa klienta.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu